Logo scgorssel header mobie volleybal

Lid worden

Mini's

Volleybal is een onwijs gave sport, die je al vanaf jonge leeftijd kan doen!!
Daarom is Sportclub Gorssel enige jaren geleden begonnen met het circulatievolleybal voor de mini's.

Mini/circulatievolleybal, tegenwoordig 'Cool Moves Volleybal' genoemd, is een zeer dynamisch aantrekkelijk spel waarin jonge kinderen kennis kunnen maken met volleybal. De nadruk ligt in het begin op vangen, gooien, herkenning van de balbaan en het bewegen in het veld. Daarna wordt het spel in 6 niveaus opgebouwd tot het echte volleybal. De minimumleeftijd voor het spelen van competitie is 6 jaar, maar het is mogelijk al eerder met volleybaltrainingen te beginnen. Is uw kind geinteresseerd in volleybal, kom dan gerust eens bij een van de trainingen langs. Onze trainsters kunnen u alles over Cool Moves Volleybal vertellen.

In de niveaus 1 tot en met 3 spelen de mini's maandelijks toernooien op de zaterdag in de regio. Vanaf niveau 4, 5 en 6 gaan al wedstrijdjes spelen. De kinderen spelen in teams van minimaal 4 kinderen.

Op dit moment heeft Sc. Gorssel 5 teams waarvan 1 team1 niveau 6, 1 team niveau 4, 1 team niveau 3 en 2 teams niveau 2. Zij spelen in de Nevobo regio Oost, afdeling Berkelstreek CMV en Berkelstreek.

De toernooidagen voor niveau 1, 2 en 3 zijn voor seizoen 2016-2017 nog niet bekend. Doorgaans wordt het speelschema twee weken voorafgaande aan het toernooi bekend gemaakt aan de ouders.

Het wedstrijdschema van niveau 6 vindt u op onze 'Programma & Standen' pagina.

Vanaf 12 jaar gaan de mini's over naar de C - jeugd.

Onze trainster Henny Harbers traint nu ongeveer 30 kinderen in twee groepen getraind op dinsdag van 16.00 -18.30 uur in 't Trefpunt.

Wilt u meer weten over Cool Moves Volleybal bezoek dan de site : www.coolmovesvolley.nl  Hierop vindt u niet alleen de spelregels, maar ook materiaal voor spreekbeurten en leuke kleurplaten voor uw kinderen.

Kom ook gerust eens langs !