Lid worden

Intro

Sportclub Gorssel afdeling volleybal is opgericht in 1983 als onderdeel van Omnivereniging Sportclub Gorssel.

Anno 2017 bestaat de afdeling uit zo'n 75 leden. Onze vereniging stelt zich tot doel om iedereen op zijn of haar niveau de volleybalsport aan te bieden, waarbij naast optimaal presteren de gezelligheid voorop staat.

In het seizoen 2016-2017 nemen we deel aan de competitie in de Nevobo regio Oost met één Herenteam (Heren I), twee jeugdteams (Meisjes-A en Meisjes-C), twee minivolleybalteams (niveau 6 en niveau 4) en diverse groepen circulatievolleyballers. Onze recreantenteams spelen in Nevobo regio Oost, competitie IJsselstreek. Wij nemen deel met drie damesteams.

De thuiswedstrijden worden gespeeld in 't Trefpunt aan de Molenweg 53/55 te Gorssel.

De trainingen worden gehouden op maandag-, dinsdag-, woensdag- of donderdagavond. Thuiswedstrijden van de recreanten worden op de trainingsavond gespeeld. Wedstrijden van de Nevoboteams (Heren III, jeugd en mini's) worden op zaterdagmiddag gespeeld. Heren I speelt haar thuiswedstrijden op dinsdagavond. Voor de volledige programma's en standenlijsten verwijzen we u naar de pagina 'Programma & Standen'.

Op deze site vindt u alle informatie over onze vereniging en onze teams. Wilt u meer informatie of vrijblijvend een training bijwonen, kom eens langs in 't Trefpunt of mail een van de bestuursleden.

Wij wensen u veel plezier op deze site!